dinsdag 18 oktober 2016

Spektakel Kasteel013

Wist jij dat er in Tilburg in Hasselt/ Goirke-West ooit een kasteel heeft gestaan? Dat vieren we op 21 april 2017 met een groot spektakel: Kasteel013. Op dit blog lees je nieuws over dit spektakel.

Denk aan oproepjes om mee te doen of berichten over activiteiten die wijkbewoners bedachten of wie er mee doen, talenten in de wijk en meer. Ook jij kunt meeschrijven als je dat leuk vindt!
Voor wie is spektakel Kasteel013?
Voor wijkbewoners, kunstenaars en organisaties uit Hasselt/ Goirke-West. Samen maken ze een bruisend DOE-spektakel. De basis wordt een modern sprookje, geschreven met kinderen van BS Cleijn Hasselt, BS Vijf Hoeven en mensen uit de wijk die dat leuk vinden. Verbeeld je een mooi verhaal met prachtige decors, kasteelkleding, muziek, zang, dans, eten en meer om de geschiedenis van 'het kasteel van Tilburg' tot leven te wekken. En wat zal de toekomst brengen? Iedereen uit de wijk kan meedoen en het spektakel beleven.

Waar vindt het spektakel plaats?
Op diverse (historische) plekken in de wijk zijn op 21 april activiteiten. Hoofdlocatie is het Stenenkamerpark, daar stond ooit het Kasteel van Tilburg. Daar komen we samen en sluiten we het spektakel feestelijk af!

Meer informatie? Mail spektakelkasteel013@gmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten